Post by serhungscoutgamcy on Feb 8, 2022 11:05:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
Slabe denne bonusy.na kazdu blbost treba vela hviezd no katastrofa....
Milujem túto hru, ale nenávidím všetky aktualizácie a to, že niektoré levy potrebujú viac ťahov ako to, čo dostanete, a niektoré levy sú len ťažko poraziteľné, keď musíte zostať na tej istej znova a znova, chcete hru odstrániť, ale inak je to veľmi zábavná hra
Prenos aplikácií z Android do druhého v jedným kliknutím
Ak budete pri 3300 úrovniach tak vám to sekne a začínate od znova. Kamarátovi to seklo už pri 3200
😍😛🙆
Dostal som sa do levelu 2141, buď nakúpiš alebo sa ďalej nedostaneš. Minul som už viac ako stovku životov a nič. S bonusmi alebo bez, stále to isté. A ja nezaplatím, takže čoskoro odídem. Čím ďalej tým horsiet
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Geduldsspiele ocg
Úrovne sú stále ťažšie a ťažšie, až kým nebudete môcť ísť ďalej. Čas zmeniť hry.
4300 level a mam dohrate. Hra sa nacita a po chvilke ma to vyhodi a tak stale dokola 🖓🖓🖓🖓🖓🖓
dobra hra,ale technicky zle. Mrzne, vypína sa, zatvorí a zožerie život. mám chuť hodiť telefónom. robte s tým niečo!
Hra je chytľavá, časom je to už skoro nehratelna bez toho aby ste platili, jednoducho to nie je normálne aby ste level robili dni dokonca týždeň, hra používa systém a logiku:No pay no game, môj cieľ bol len na začiatku záhrady ale asi ostane len odinstalovanie, aspon odteraz pozriem aj kriticke recenzie.
hra je v poriadku, musí existovať možnosť vypnúť rady, pohyby, ktoré chcú, aby sme urobili, sú aj tak zbytočné, len na plytvanie zákrutami. je to veľmi nepríjemné. tiež je to nepríjemné, keď raz prehrám, musím vždy potvrdiť, že chcem odísť a stratiť všetko. a úrovne sú príliš ťažké na to, aby ste mali toľko nezmyselných úloh ako „pozrieť sa na truhlu“ nasledované „otvorenou hruďou“ a medzi nimi za štyri hviezdičky? nestojí to za to.
Gardenscapes કેઝ્યુઅલ czo
Gardenscape hrám už asi 5 rokov a úplne ju milujem! Grafika je úžasná a v príbehu Austina a rodiny vždy niečo nové a vzrušujúce. Udalosti sú roztomilé a zábavné a páči sa mi, že sa môžete spojiť s priateľmi a byť spolu v tíme. Toto je jednoznačné zaťaženie pre všetkých fanúšikov zápasu 3. Nikdy nudný moment a vždy zábavný! Hodiny zábavy!
Práve som začal hrať a už som frustrovaný. Aby ste vyhrali niektoré úrovne, musíte minúť peniaze. Prestalo ma to baviť, keď som hral rovnakú úroveň po dvadsiatykrát.
Gardenscapes Εύκολα ywl
Super hra ale po poslednej aktualuzacii mi v polke hry zamrzne a zapalove hry..co s tym?
Stiahol som si ho do novšieho telefónu a platforma nefunguje so záhradnými scenériami. Ani sa to nehrá Aplikáciu som mohol otvoriť päťkrát a nič sa nestane, len to zamrzne na obrazovke, ktorá vyzerá ako tráva.. prečo je to tak?
Rád zdobím záhrady. Je však ťažké prejsť cez niektoré úrovne, pokiaľ si nekúpite veľa boostrov. Ak si nemôžete kúpiť boostery pre tieto úrovne, niekedy to trvá niekoľko týždňov, kým sa cez to dostanete, a teraz som z toho chorý a nebudem to hrať niekoľko týždňov.
Táto hra vždy potrebuje aktualizáciu a pri pokuse o aktualizáciu, ak sa zobrazí nápis Inštalovať, mi hovorí, aby som vymazal niektoré z mojich ďalších hier, ktoré mám, mám rovnaký problém s únikovou hrou, nie prvýkrát s problémom
Zamerané na to, aby vás prinútili zaplatiť, aby ste postúpili na ďalšiu úroveň. Umožňujú vám poraziť niektoré úrovne, ale potom vám prinesú tie neprekonateľné. Ani s power ups nemôže vyhrať. Musíte hrať rovnakú úroveň, kým vám vývojári „nepovolia“ vyhrať. Vydržia v nádeji, že zaplatíte. Vedia, že túto hru odinštalujete, ak nakoniec neodomknú nevyhrateľné úrovne. Úroveň 2109 je jedným z príkladov. 16 ťahov. CHCÚ ĎALŠIU AKTUALIZÁCIU. ĎALŠIE APLIKÁCIE PRE TÚTO HRU UŽ NEMÔŽEM VYMAZAŤ! ODINŠTALUJEM TOTO.
Dostal náhradný telefón. Stratil som tím, ktorý som vytvoril pod tým e-mailom. Zmenili úrovne, napríklad teraz existujú úrovne s 2 doskami na vymazanie, ale neumožňuje vám ponechať si vylepšenia na 2. miesto. aktualizovala hru, tlačidlo preskočenia je teraz vedľa funkcie uzamknutej obrazovky. Tlačidlo Preskočiť teraz funguje iba 1/3 času. Prečo by som mal platiť 3,99 za predĺženie udalosti, keď mi nedovolia začať „nový deň“, aby som mohol dokončiť udalosť, ak by bola k dispozícii?
Nainštaloval som tie x-scape hry s mojou dcérou, pretože herný systém na výber správnej položky pre konkrétnu situáciu vyzeral fantasticky. ALE v skutočnosti dostávate n-tý "zápas-päť" ako hru. Je tam nejaký prehnaný príbeh, ale ... Candy rozdrviť znova? Ďakujem, nie.
Dalsia hra, ktora sa snazi tahat nehorazne sumy z hraca. A vobec nie je taka ako reklamaju. Su to len minihry, ktore sa navyse nevyskytuju casto. Ale prave koli tomu co reklamuju som ju stiahol. Nie dakujem.
Moja obľúbená hra. Existuje však niekoľko chýb, ako napríklad pri hraní úrovní špeciálnych výziev za skvelé odmeny, bolo to už 3-krát, prekonal som úroveň na prvý pokus, ale dostal som len mince ako časť odmien, ktoré sľubuje, ak áno. Okrem toho je to naozaj zábavná a návyková hra!!!
Gardenscapes Casual games pno
Welcome to Gardenscapes—the first hit from Playrix's Scapes™ series! Solve match-3 puzzles to restore a wonderful garden to its former glory!
Oprava nefunkčnej nainštalovanej aplikácie pre Android
Príliš veľa v podstate nezmyselných aktualizácií, ktoré ste nútení robiť. Čo nakoniec zaberie celú vašu pamäť.
Gardenscapes - skrytá hra, ktorú by ste mali vyskúšať teraz [prezradí] ... že jednoduché zistenie predmetovej hry a nájdenie predmetov je
Od poslednej aktualizácie hra spadne vo víťaznom bode. Stratil som 5+ $ v rozšíreniach/coinoch (úroveň sa reštartuje po havárii) a musím ju poraziť znova, ťažké úrovne. Spôsobuje tiež stratu počiatočných bonusov, takže začať odznova je ešte ťažšie ako predtým. Nie je v pohode. 14. 12. 2018 Už pred dvoma dňami som stratil viac zakúpených mincí a bonusových štartérov na stratený postup na úrovni z krachu. Práve som videl kontaktnú správu a poslal som tímu správu podľa požiadaviek. Povedali, že to opravili, ale nevšimol som si, že som dostal náhradu alebo čokoľvek iné na pokrytie všetkých peňažných strát, ktoré som utrpel. Budem hľadať a aktualizovať, ak to nájdem.
Poradte mi ako sa dostat k zivotom?
Gardenscapes Εύκολα ywl
Gardenscapes કેઝ્યુઅલ czo
Krásna hra
Gardenscapes - Homescapes - Playrix po velkom uspechu Gardenscapes vytvoril ... Moze byt rozdiel v LTV hraca podla toho, aku platformu pouziva (AND/iOS) V
Stale to pyta peniaze alebo zivoty.To v kazdej hre musite tahat peniaze z ludi?!
Stiahnuté, pretože som videl recenziu, v ktorej sa uvádza, že nie je možné vyhrať bez platenia. Je to skutočne náročné, ale nie nemožné. Úžasný spôsob, ako zabiť čas
Ťažké
Rád sa hrá! Jedinou nevýhodou pre mňa je, že musia existovať spôsoby, ako získať mince a / alebo pomoc bez toho, aby ste museli míňať skutočnú hotovosť. Je to frustrujúce, keď sa nemôžete dostať cez úroveň niekoľko dní. Rád by som si pozrel video, aby som získal 100 mincí! Ak by som mal túto možnosť, pravdepodobne by som dal tejto hre 5 hviezdičiek.
Super